Playgrounds

Vi lagerfører ulike spesialprodukter for småbarnsleke for barnehage, barnehage, drillcamp, hoteller, kjøpesentre, lekeskoler og campingplasser. Disse inkluderer: karaktertrampolinparker for helårsbruk, store spillkomplekser, vakre temaspill/rollespill, wipeout-spill osv.

I tillegg står ny verdensrekord i startblokkene: «Viking Land». En oppblåsbar lekeplass med en høyde på 28 meter. Interesserte kan kontakte oss for illustrasjoner! (Beskyttet designpatent). *Total produksjon i EU.
Inspirasjon til sideveis tenkning: hva med en gorilla som lurer i buskene eller en elefant i naturlig størrelse? Vi kan friste med en liten dyrehage eller store dinosaurer – alle laget av solid polyesterharpiks. Og vi topper det med palmer for et nordisk klima(!)

Oppblåsbare attraksjoner

  • „All made in EU. „
  • Egen PVC-produksjon.
  • Unike design.
  • Ekstra UV-beskyttelse.

https://gigaplayground.eu/no

Playgrounds
Przewiń do góry